woensdag 15 juli 2009

Buitenkunst!

Met Noor, Det en de hele family een weekje naar Drenthe geweest om te 'Buitenkunsten'. Het idee was dat Lina lekker naar het kleuterprogramma zou gaan (erg leuk, ging over rode ballonnen, wilde en tamme ballonnen, ballonnen zaaien etc...).
Maar Lina had anders besloten, ze ging dus niet.
We hebben het 3 dagen geprobeerd en het uiteindelijk maar opgegeven... het moet natuurlijk ook wel leuk voor haar blijven. Gevolg was wel dat iedereen iets minder workshops heeft kunnen volgen dan gepland. Ze heeft nu al met Marijne afgesproken volgend jaar dat ze meegaat en dat ze dan samen naar het kleuterprogramma gaan :) Moeten we alleen haar moeder nog even overhalen om in de regen te gaan kamperen :)...
De 1e dag (zondag) heeft het alleen maar geregend ... Robbert en Evi zijn naar Paasloo gevlucht om pas de volgende ochtend weer terug te komen. De rest van de week was het erg goed weer hoor! We waren erg blij met de partytent, helaas waren we wel het tentdoek vergeten... maar met wat gefröbel van Noor en Det en een bouwzeil zaten we toch redelijk droog!

Schilderen met een kwast van 1.60m... (Det, Noor en ik)

Geen opmerkingen: